Πλαστικά Ελλάδος
Η εταιρεία Πλαστικά Ελλάδος – Πεκρίδης Ηλίας & ΣΙΑ Ε.Ε. με έδρα στη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται από το 1996 στην παραγωγή πλαστικών μπουκαλιών. Σήμερα, διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία έχει καθιερωθεί ως μια από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα.
Ειδικότερα, η εταιρεία ειδικεύεται στην παραγωγή φιαλών PET, δοχείων πολυαιθυλαινίου και συναφών προϊόντων. Με γνώμονα την παραγωγή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, διαθέτουμε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό ενώ χρησιμοποιούμε αποκλειστικά πρώτες ύλες άριστης ποιότητας. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε την παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των επαγγελματιών και των καταναλωτών.
Στις εγκαταστάσεις μας, έκτασης 1.200 τ.μ στην περιοχή της Ιωνίας στη Θεσσαλονίκη, λειτουργούν σύγχρονες μηχανές επεξεργασίας ΡΕΤ, πολυαιθυλαινίου, παραγωγής καπακιών καθώς επίσης και μηχανές επικόλλησης ετικετών. Η εταιρεία είναι σε θέση να καλύψει πλήρως τις ανάγκες διαφόρων επιχειρήσεων όπως διατροφής, καλλυντικών, απορρυπαντικών  και χημικών προϊόντων, καθώς και οινοπαραγωγών.
Τα πλαστικά μπουκάλια και φιάλες μας παράγονται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τύπων, ενώ έχουμε την ευχέρεια κατασκευής και προώθησης νέων τύπων και σχεδίων σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αθηνάς 20 Ιωνία Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με την επιχείρηση
Σχεδιάστε τη διαδρομή

Leave a Review

Βαθμολογήστε τώρα
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed