Ταβέρνα ¨Το Καπηλειό του Κωστή¨

«Μετρ» της κουζίνας  ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας , ο γνωστός  και αγαπητός πλέον σε όλους «Κωστής». Αυτοδημιούργητος , από πολύ μικρός μαθήτευσε δίπλα σε μεγάλα ονόματα σεφ της εποχής εκείνης . Έτσι απέκτησε τη μοναδική εμπειρία που απαιτεί η ελληνική κουζίνα.

«Το Καπηλειό του Κωστή»  έχει γίνει πια γνωστό στέκι οικογενειών, φοιτητών , συνεργατών αλλά και μοναχικών ανθρώπων ή ακόμη και περαστικών από την πόλη μας. Σ’ ένα φιλικό περιβάλλον  σερβίρεται μια μεγάλη και μοναδική ποικιλία ορεκτικών και σαλατών που συνοδεύουν το κυρίως πιάτο. Το κρέας βασικό συστατικό του πιάτου υπάρχει σε μεγάλη ποικιλία: σχάρας, σούβλας, φούρνου, προλαμβάνοντας την επιθυμία του κάθε πελάτη μας. Και επειδή από αρχαιοτάτων χρόνων « Οίνος ευφραίνει καρδίας ανθρώπων», στην κάβα  υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από  κρασιά επώνυμα αλλά και τοπικά, που θα  συμπληρώσουν το αίσθημα της γευστικής απόλαυσης . Όλα τα υλικά  που γεμίζουν το πιάτο επιλέγονται από τον έμπειρο ιδιοκτήτη  με απόλυτη υπευθυνότητα και σεβασμό στους πελάτες μας.

Η αίθουσα διατίθεται για κάθε κοινωνική εκδήλωση, αναλαμβάνοντας τη διοργάνωσή τους με τον κατάλληλο στολισμό του χώρου και δημιουργώντας μια ευχάριστη , για εσάς  και τους φίλους σας, ατμόσφαιρα. Ή εάν επιθυμείτε, ερχόμαστε στο χώρο σας  με CATERING και το ίδιο όμορφο αισθητικό και γευστικό  αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε όλους εσάς θερμά για την αγάπη σας και την προτίμησή σας καθ’όλα τα χρόνια  λειτουργίας μας. Στόχος μας πάντα η μεγαλύτερη ικανοποίηση και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ME ΒΑΘΙΑ EKTIΜΗΣΗ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΠΛΗΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η αίθουσα διατίθεται για κάθε είδους δεξίωση.
Αναλαμβάνουμε catering για οποιαδήποτε εκδήλωση.

Θα μας βρείτε και στο FaceBook: FaceBook

Address

Address:

Μ. Αλεξάνδρου 28 Σέρρες

Telephone:
Επικοινωνήστε με την επιχείρηση
Σχεδιάστε τη διαδρομή

Opening Hours

Monday

11:00 - 01:00

Tuesday

11:00 - 01:00

Wednesday

11:00 - 01:00

Thursday

11:00 - 01:00

Friday

11:00 - 01:00

Saturday

11:00 - 01:00

Sunday

11:00 - 01:00

Leave a Review

Περιβάλον
Εξυπηρέτηση
Φαγητό
Τιμή
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed