Ταβέρνα ¨Το Καπηλειό του Κωστή¨

«Μετρ» της κουζίνας  ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας , ο γνωστός  και αγαπητός πλέον σε όλους «Κωστής». Αυτοδημιούργητος , από πολύ μικρός μαθήτευσε δίπλα σε μεγάλα ονόματα σεφ της εποχής εκείνης . Έτσι απέκτησε τη μοναδική εμπειρία που απαιτεί η ελληνική κουζίνα.

«Το Καπηλειό του Κωστή»  έχει γίνει πια γνωστό στέκι οικογενειών, φοιτητών , συνεργατών αλλά και μοναχικών ανθρώπων ή ακόμη και περαστικών από την πόλη μας. Σ’ ένα φιλικό περιβάλλον  σερβίρεται μια μεγάλη και μοναδική ποικιλία ορεκτικών και σαλατών που συνοδεύουν το κυρίως πιάτο. Το κρέας βασικό συστατικό του πιάτου υπάρχει σε μεγάλη ποικιλία: σχάρας, σούβλας, φούρνου, προλαμβάνοντας την επιθυμία του κάθε πελάτη μας. Και επειδή από αρχαιοτάτων χρόνων « Οίνος ευφραίνει καρδίας ανθρώπων», στην κάβα  υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από  κρασιά επώνυμα αλλά και τοπικά, που θα  συμπληρώσουν το αίσθημα της γευστικής απόλαυσης . Όλα τα υλικά  που γεμίζουν το πιάτο επιλέγονται από τον έμπειρο ιδιοκτήτη  με απόλυτη υπευθυνότητα και σεβασμό στους πελάτες μας.

Η αίθουσα διατίθεται για κάθε κοινωνική εκδήλωση, αναλαμβάνοντας τη διοργάνωσή τους με τον κατάλληλο στολισμό του χώρου και δημιουργώντας μια ευχάριστη , για εσάς  και τους φίλους σας, ατμόσφαιρα. Ή εάν επιθυμείτε, ερχόμαστε στο χώρο σας  με CATERING και το ίδιο όμορφο αισθητικό και γευστικό  αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε όλους εσάς θερμά για την αγάπη σας και την προτίμησή σας καθ’όλα τα χρόνια  λειτουργίας μας. Στόχος μας πάντα η μεγαλύτερη ικανοποίηση και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ME ΒΑΘΙΑ EKTIΜΗΣΗ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΠΛΗΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η αίθουσα διατίθεται για κάθε είδους δεξίωση.
Αναλαμβάνουμε catering για οποιαδήποτε εκδήλωση.

Θα μας βρείτε και στο FaceBook: FaceBook

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Μ. Αλεξάνδρου 28 Σέρρες

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με την επιχείρηση
Σχεδιάστε τη διαδρομή

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

11:00 - 01:00

Τρίτη

11:00 - 01:00

Τετάρτη

11:00 - 01:00

Πέμπτη

11:00 - 01:00

Παρασκευή

11:00 - 01:00

Σάββατο

11:00 - 01:00

Κυριακή

11:00 - 01:00

Αφήστε μια κριτική

Περιβάλον
Εξυπηρέτηση
Φαγητό
Τιμή
Δημοσιεύεται ...
Η βαθμολογία σας έχει σταλεί με επιτυχία
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία