Η  internetuniversity σας προσφέρei εργαλεία Internet Marketing, υπηρεσία Διαφήμισης στο Facebook, Κατασκευή Εφαρμογής για Κινητά Τηλέφωνα, για Επιχειρηματίες και Επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα.
Μπορείτε να επισκεφθείτε και να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας PlanB4You

Ίσως να αναρωτιέστε για ποιο λόγο να επιλέξετε τα εργαλεία και τις υπηρεσίες όπως Ζωντανές Παρουσιάσεις, κατασκευή mobile app (android & ios), και remarketing διαφήμιση της επιχείρησή σας.
Η απάντηση είναι πολύ εύκολη…Τα εργαλεία και υπηρεσίες μας Internet Marketing προσφέρουν:

 • Χαμηλότερη Τιμολογιακή Πολιτική στην Αγορά!
 • Λειτουργικά και Εύκολα Παραμετροποιήσιμα ΙΜ Εργαλεία από τον καθένα!
 • Καλαίσθητο Design και Διαδραστικότητα!
 • Άμεση Εξυπηρέτηση και Αξιοπιστία που ξεπερνά τις προσδοκίες!
 • Συνεχής Αναβάθμιση Εργαλείων και Υπηρεσίων!

Τα βασικά βήματα για την αύξηση της κερδοφορίας μέσω Internet Marketing είναι:

 1. Αύξηση Επισκεψιμότητας
 2. Αύξηση μετατροπών επισκέπτη σε πελάτη
 3. Αύξηση πωλήσεων στους ήδη πελάτες 
 • Olympic Marketing System
  Είναι ένα σύστημα που σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε την υπηρεσία, το προϊόν ή την επιχειρηματική σας ευκαιρία σε ευρύ κοινό. Ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο που θα μαζεύει πελάτες και υποψήφιους που ενδιαφέρονται και θα κάνει επακολούθηση όσο εσείς κοιμάστε.
  Το Απόλυτο Όλα-σε-ένα Σύστημα Online Marketing που περιλαμβάνει δημιουργό σελίδων (LCP και Sale Page), ενσωματωμένο Autoresponder με δυνατότητα αποστολής Newsletter, ένα Rotator, παρουσίαση στατιστικών στοιχείων  και απίστευτα χαμηλή τιμή για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες e-Marketing.

Tο Όλα-σε-ένα Σύστημα Online Marketing που λειτουργεί πλήρως από την πρώτη στιγμή που το ενεργοποιήσετε!

* Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε Εδώ.

 • My Automated Webinar
  Είναι μια επαναστατική πλατφόρμα που σας επιτρέπει να αναπαράγετε Ζωντανές Online Παρουσίασεις (Webinars) και να τις κάνετε όσο συχνά θέλετε, στον αυτόματο πιλότο! Κυριολεκτικά “μπορείτε να κάνετε ζωντανή online παρουσίαση χωρίς καν να είστε online!”

Το My Automated Webinar είναι η καλύτερη, ευκολότερη, αποτελεσματικότερη και εξυπνότερη υπηρεσία Αυτόματων Webinar στον πλανήτη και σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε εύκολα κάθε κομμάτι ενός Webinar ακόμη και αν δεν έχετε τεχνικές γνώσεις!

Όλα τα αποτελέσματα και τα οφέλη ζωντανών παρουσιάσεων (Webinars) ΚΑΙ η αυτοματοποίηση εργαλείων που δουλεύουν μόνα τους χωρίς εσάς!

* Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε Εδώ.

 • Olympic AppBuilder
  Είναι μια Διαδραστική πλατφόρμα όπου μπορείς να προβάλεις την δική σου επιχείρηση, αποκτώντας παρουσία στις οθόνες των smartphones των υποψήφιων αγοραστών, μιας και η παρουσία στο Internet ή μια Facebook page δεν είναι αρκετή για τη mobile προβολή της επιχείρησής σας!

Με το Mobile App Builder μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας εφαρμογή για κινητά με πάρα πολλές δυνατότητες, σημαντικότερες εκ των οποίων είναι: Call Us, Contact, Loyalty, Menu, Email form, Social, Push Notifications, Food Ordering, Reservation και πολλές άλλες!

Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζεις και σου προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα αφού είναι η πιο Σύγχρονη, Αποτελεσματική, Οικονομική, Άμεση, Μέθοδος Marketing!
* Περισσσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε Εδώ.

Vasilis Dermanis – Larisa
Tel. +306984558617 (What’s Up)
https://planb4you.olympicbiz.com/
Email. [email protected]

Address

Address:

Λάρισα

Telephone:
Επικοινωνήστε με την επιχείρηση
Σχεδιάστε τη διαδρομή

Leave a Review

Βαθμολογήστε τώρα
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed